Home » Geen categorie » Wat is het leukste kraam cadeau dat je kunt geven?

Wat is het leukste kraam cadeau dat je kunt geven?

Als er iemand in jouw omgeving zwanger is en binnenkort bevalt, moet je alvast gaan nadenken over een leuk kraam cadeautje. Je wilt natuurlijk wel iets origineels geven, waar ze later ook nog iets aan hebben of aan terug kunnen denken. Als je kleding geeft, is de baby er zo uit gegroeid en dat moet het ook nog eens de smaak zijn van de kersverse ouders. Zonde als het niet gedragen wordt, dan kun je beter voor een ander cadeau gaan. Een cadeau waarmee je ze echt verrast. Hieronder delen we een aantal tips over wat het leukste kraam cadeau dat je kunt geven.

Nuttige cadeaus

Je kunt kersverse ouders altijd blij maken met nuttige cadeaus, bijvoorbeeld een cadeau pakket met allemaal verzorgingsproducten. Hier kunnen ouders nooit genoeg van hebben en het is al duur zat allemaal om alles aan te schaffen. Daarnaast kun je ouders ook altijd blij maken een grote luiertaart. Dat is een taart vorm gevuld met allemaal opgerolde luiers. Er gaan dagelijks heel veel luiers doorheen, dus wil je echt iemand (financieel) ondersteunen kun je zo’n luiertaart geven. Deze kun je aankleden met versieringen zoals verzorgingsproducten. Bijvoorbeeld bodylotion, talkpoeder, billendoekjes… Super leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen! 

Poster maken van het geboortekaartje

Je kunt daarnaast een mooie geboorte poster laten maken, die de ouders op de kinderkamer kunnen ophangen. Dit is een mooi cadeau, die ze voor altijd kunnen bewaren. Het vereeuwigen van het geboortekaartje op zo’n poster is heel erg origineel, want niet iedereen zal op dit idee komen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een andere variant. Je kunt bijvoorbeeld een baby foto van het kindje gebruiken en dit combineren in de poster met het geboortekaartje. Je kunt je fantasie op de vrije loop laten, maar zorg ervoor dat je de poster wel een beetje clean houdt. Anders loop je het risico dat de poster te druk wordt en je wilt natuurlijk dat het mooi op de kinderkamer kan hangen. Minimalistisch is hier key. 

Denk na over het formaat

Als je zo’n poster gaat bestellen, moet je nadenken over welk formaat je wilt hebben. Je moet er namelijk ook een lijst bij bestellen, zodat de poster opgehangen kan worden. je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fotolijst van 50×70 cm. Dit is een mooi formaat, niet te groot maar zeker ook niet te klein. Het moet namelijk wel opvallen en je moet het duidelijk kunnen lezen. Je kunt ook een collage op de muur maken met meerdere lijsten bij elkaar. Als je dat op elke poster een gedeelte af laat drukken, kan dit bij elkaar als geheel worden gemaakt. Dit is een leuke manier om het speels te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *