Home » Geen categorie » Kapotte sloten? Laat ze repareren!

Kapotte sloten? Laat ze repareren!

 

Naar verloop van tijd kan het voorkomen, dat de sloten van uw woningdeuren beginnen te roesten of dat er anderzijds schade aan de sloten ontstaat. In deze gevallen is het zeer raadzaam om de hulp van een slotenmaker in te schakelen en vooral niet zelf te proberen om de sloten te repareren. Als u namelijk zonder enige ervaring en de juiste gereedschappen probeert om de sloten te maken, zal er enkel nog maar meer schade aan de sloten ontstaan. Een slot kan in dit geval zelfs zodanig beschadigd raken, dat deze vervangen moet worden. Zonde van de tijd en uw geld, omdat sloten laten maken vaak een simpele klus is voor een erkende slotenmaker bij u in de buurt!

Sloten laten maken na een inbraak

Schade als gevolg van slijtage is slechts een voorbeeld van een situatie waarin het interessant kan zijn om uw slot te laten repareren. Ook bij een inbraak in uw woning kunnen sloten ernstig beschadigd raken, bijvoorbeeld door het geweld waarmee inbrekers uw deur hebben geprobeerd te forceren. In dit geval kan een slotenmaker proberen uw sloten te repareren, mocht dit nog mogelijk zijn. Als blijkt dat het slot niet meer te repareren is, zal een slotenmaker deze voor u vervangen. Soms is de deurpost wel beschadigd, maar is het slot nog relatief heel gebleven. In dit geval is het zonde als u uw sloten onnodig laat vervangen.

Andere situaties waarin de hulp van een slotenmaker bij beschadigde sloten interessant kan zijn, is bijvoorbeeld wanneer uw slot door vorst beschadigd is geraakt, er een sleutel in het slot is afgebroken, enzovoorts. Veel mensen proberen in dit geval met schroevendraaiers, magneten en paperclips het slot te repareren, met meer schade tot gevolg. Voorkom dit en schakel tijdig de hulp in van een erkende slotenmaker bij u in de buurt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *