Home » Geen categorie » Koperen lampen, de nieuwe trend

Koperen lampen, de nieuwe trend

De koperen lamp, sfeermaker van weleer uit lang vervlogen tijden, is terug van weggeweest in een nieuw jasje. Maakt de huidige interieur mode een move richting bohémien; koperen lampen sluiten hierbij naadloos aan. Niets koper olielampje met beschilderd decoratief aardewerk; de koperen lamp anno 2015 laat een geheel eigen impressie achter. Zo is er de glamour koperen hanglamp, met het typerende ronde uiterlijk van jaren 70 design, maar dan anno nu.

Bling bling .. of toch maar gestileerd?

  • Het mooie van de koperen lamp is dat je er alle kanten mee op kunt gaan. Rene Froger chic? Dan ga je uiteraard voor de glanzende ronde lamp, deze past feilloos bij je witte interieur en glazen salontafel. Het interieur wordt direct opgepimpt met deze hoogglans blikvangers.
  • Industrieel interieur: Het interieur wat bestaat uit meubels, vloeren en decoraties vanuit industrieel design, is goed af met een gestileerde matterende koperen lamp. In zijn eenvoud draagt het koper bij aan de hang naar natuurlijke, duurzame materialen.
  • Bohémien: mix je interieur met oud, chic, en fashionable in de kleuren oranje en lichtblauw. Voeg er een oud lederen bruine bank en Perzisch tapijt aan toe en je komt al een heel eind richting bohémien. Ook de koperen lamp, zowel matterend of glanzend, sluit super aan bij deze interieurstijl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *