Home » Geen categorie » Lekker loungen

Lekker loungen

Blue Monday is weer achter de rug en we kunnen nu weer vooruit kijken naar de zomer. Inmiddels begint het zonnetje weer vaker te schijnen. Sneeuw word vervangen voor de eerste bloemen en de vogeltjes fluiten weer. Het voorjaar is begonnen en dat betekend dat de zomer niet heel ver weg is. Natuurlijk is het altijd belangrijk om de tuin goed ingericht te hebben zodat als de zon schijnt jij er optimaal van kan genieten. Om de lezer van dit verhaal te helpen bij het binnenslepen van een mooie loungeset aanbieding zal ik hieronder de heetste merken  loungesets van aankomende zomer omschrijven.

Garden impressions – Veelzijdigheid is het sleutelwoord voor Garden Impressions. Iedereen kan aan zijn trekken komen bij deze tuinmeubelgigant. Ze hebben leuke designs voor leuke prijzen en ook het hogere segment kan van wat meer luxe voorzien worden. Dit merk is wijdverbreid verkrijgbaar, een tuincentrum is er pas echt een als ze dit merk verkopen.

Hartman Loungesets – Hartman is de ferrari onder de tuinmeubels, dit merk is gefocust op een mooi design in combinatie met een hoge comfort. De stijl is kenmerkend en vaak een combinatie van wicker met outdoor textiel. Door gebruik te maken van een RVS frame is de loungeset robuust en stevig. Een nadeel de prijs is wat hoger dan gemiddeld en het merk is niet overal verkrijgbaar.

4-seasons – 4 seasons bied het volledige jaar door geweldige kwaliteit. De betrouwbare Wicker loungesets zijn betaalbaar en hebben een hip en onderhoudsarm design. Het gevlochten Wicker voert de boventoon in de collectie. 4-seasons tuinmeubels kunnen het beste besteld worden bij een tuinmeubelen outlet.

Borek – Waar andere merken stilstaan ramt Borek door. Innovatie en comfort staan hoog in het vaandel bij deze producent. De producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen in combinatie met uitdagende designs. Voor mensen die op zoek zijn naar een unieke inrichting van de tuin is het aan te raden om eens de tuinmeubelen van Borek te bekijken. Wie kwaliteit wenst, wenst Borek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *