Home » Geen categorie » Quick-Step laminaat; metamorfose van je vloeren

Quick-Step laminaat; metamorfose van je vloeren

Wanneer je toe bent aan een nieuwe look in je woning is een andere vloer een goede start.

Restylen van je keuken, woonkamer, slaapkamer of badkamer begin je met een nieuwe vloer. Quick-Step laminaat biedt hiervoor talloze mogelijkheden. Wat voor vloer het ook gaat worden, met de keuze voor laminaat zit je altijd goed. Het materiaal is warm, onderhoudsvriendelijk en ruim toepasbaar. Maar vooral is een vloer van Quick-Step eindeloos mooi.

 

Sfeer met Quick-Step laminaat

In je huis zijn er maar weinig woonitems zo sfeerbepalend als een vloer. Je wilt een huis met karakter. Kleur, materiaalkeuze  en functionaliteit zijn dan leidend bij je keuze. Voor alle stijlen en toepassingen is er wel een fraaie vloer van laminaat te vinden. Een keukenvloer die tegen een stootje moet kunnen, of een warme propere vloer op de kinderkamer of de uitstraling van luxe in je woonkamer. Roomviewer  met eigen foto of bestaande inspiratiebeelden op de website helpen om een goede keuze te maken. De mogelijkheden zijn legio.

 

Enorme keuze

Wanneer je je oriënteert op nieuw laminaat bij Quick-Step zul je versteld staan van de grote keuze van het assortiment. Er is veel te kiezen in dikte  en breedte van de vloerdelen, kleur, reliëf structuren, glans, diepte en breedte van de groeven. Het kan gaan om een “houten”, “stenen” of een gladde “moderne” vloer. In de webshop van Quick-Step vind je een handige tool die je helpt om een weloverwogen keuze te maken. Hip en trendy of tijdloos en klassiek. Laat je inspireren. De kwaliteit van een goede en prachtige vloer is gegarandeerd.

 

Installatie of doe-het-zelf

Zelfs voor de onervaren klusser is het leggen van een Quick-Step vloer een fluitje van een cent. De instructie video op de site van Quick-Step laat weinig te wensen over. Met een goede voorbereiding en het juiste gereedschap leg je dit laminaat in een handomdraai. Bij deskundige montage is de vloer zelfs zonder beschadigingen demontabel. Neem hem op en leg hem na je verhuizing gewoon in je nieuwe huis. Mocht je deze klus niet zelf willen doen, dan kun je altijd een beroep doen op een vakkundige en gecertificeerde installateur van Quick-Step zelf. Ze helpen je graag.

 

Quick-Step in alle grote steden

Zoek op de naam van een grote Nederlandse stad of vul je postcode in. Er is altijd wel één van de vijfentwintig vestigingen van Quick-Step in jouw omgeving. Daar staan alle soorten laminaat voor je tentoongesteld en kun je naar hartenlust  rondkijken en kiezen. Voor wie thuis op zijn gemak wil zoeken naar een geschikte en mooie laminaatvloer, kan terecht in de webshop.

 

Webshop

Kijken en vergelijken gaat nergens zo gemakkelijk als in de webshop van Quick-Step. Dit kan handig zijn als een eerste oriëntatie voordat je naar een van de vestigingen gaat. Maar een bezoekje aan de website geeft je ook de kans om extra inspiratie op te doen. Je kunt je er met foto van de ruimte thuis een concreet  beeld maken. Hoe staat mijn nieuwe vloer in mijn huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *