Home » Geen categorie » Tuinfakkels voor heerlijke zomeravonden in de tuin

Tuinfakkels voor heerlijke zomeravonden in de tuin

De zomer is officieel begonnen en dus volgen er hopelijk snel warmere temperaturen zodat we een lange werkdag of een vrije dag in de tuin kan afsluiten. Rustig en ontspannen van de laatste avondzonnestralen genieten in je tuin. Maar wat doe je als het donker wordt? Je hangt immers geen lelijk TL-lamp op buiten, tenzij je de fijne sfeer meteen wilt verpesten. Maar wat denk je van een paar sfeervolle fakkels? Het zijn dé sfeermakers voor je tuin en terras! Droom lekker weg naast de dansende vlammen of unieke gekleurde vlammen.

Welke fakkels kies jij?

Tuinfakkels zijn er in vele soorten en maten. En om de keuze nog moeilijker te maken bestaan er ook nog vlamschalen die ongeveer hetzelfde effect geven. Een tuinfakkel die brandt op paraffine fakkelolie creëert prachtige traditionele vlammen terwijl je ook kan kiezen voor gekleurde fakkelolie die bijvoorbeeld oranje, groene, paarse, blauwe of rode vlammen geeft. Geef jij de voorkeur aan kleinere vlammen? Dan kan je het best kiezen voor een paraffine tuinkaarsfakkel of vlamschaal.

Multifunctioneel

De tuinfakkels zijn er niet alleen om een rustige ontspannende sfeer te creëren, ze kunnen ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van fakkels op nationale dagen als 4 of 5 mei. Voor dit soort evenementen of bijvoorbeeld tuinfeesten, strandfeesten en wandelingen zijn bamboefakkels of wasdoekfakkels over het algemeen de beste keus.

Fakkels online bestellen

Zie jij jezelf ook al lekker wegdromen met een koud biertje of wijntje met mooie fakkels die je tuin verlichten? Wij hebben zelf een aantal tuinfakkels besteld bij de webshop Kaarsenfakkels.nl en we hopen snel weer te genieten van deze prachtige fakkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *