Home » Geen categorie » Tuinspullen veilig opbergen voor een veiligere woning

Tuinspullen veilig opbergen voor een veiligere woning

Vaak zal je al eens de tip hebben gehoord om altijd je tuinspullen veilig op te bergen om ervoor te zorgen dat inbrekers niet meteen handig gereedschap voor handen hebben. Een ladder die in de tuin ligt maakt het wel heel makkelijk om door dat openstaande raam op de tweede verdieping te klimmen. Een hamer komt goed van pas om snel een raam in te slaan waarachter duidelijk zichtbaar je laptop op het bureau ligt. Je tuinspullen veilig opbergen in een schuur is dan ook meer dan logisch, maar is jouw schuur ook van degelijk hang- en sluitwerk voorzien?

Zijn tuinspullen wel echt veilig opgeborgen?

Je tuinspullen veilig opbergen is voor iedereen wel duidelijk en iets waar de meeste mensen zich aan houden. Je doet er ook altijd goed aan om deze spullen uit het zicht te verbergen. De vraag is echter of deze tuinspullen wel echt veilig opgeborgen zijn in de schuur. Dat de ladder niet klaar staat in de tuin zal er in ieder geval voor zorgen dat je niet iemand op idee├źn brengt. Maar als een inbreker jouw huis als doelwit heeft gekozen dan weet deze natuurlijk ook wel dat de ladder in het schuurtje in de tuin te vinden is.

Goed hang- en sluitwerk voor de schuur

Wanneer de schuur niet van goed hang- en sluitwerk is voorzien dan is het een koud kunstje voor iedere kwaadwillende inbreker om toch bij die handige tuinspullen te komen. Om je tuinspullen echt veilig te kunnen opbergen en voor een veiligere woning te kunnen zorgen zal je een slotenmaker het hang- en sluitwerk van je schuur moeten laten vervangen. Dit hoeven geen hele dure sloten te zijn zoals die voor de deuren van je huis worden aanbevolen, maar zorg wel voor degelijk hang- en sluitwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *